Kamini ogrevani na centralno kurjavo

Kamini ogrevani na centralno kurjavo za vsak dom!

Željo po kaminu Vam lahko izpolnimo tudi, če v stanovanju ne morete izvesti dimnika. V tem primeru pridejo v poštev kamini ogrevani na centralno kurjavo ali elektro kabla, ki se ga vgradi v ležalni ali sedežni del kamina. Lahko pa se s tem ogreva tudi naslon.

Kamini za vsak prostor in vsakogar!

Dimenzija in oblika kamina ogrevanega na centralno kurjavo se prilagaja prostoru in željam posameznika. Vsak naš izdelek je unikat. Popolnoma se prilagodimo Vašim željam in razmeram na objektu. Pripravimo Vam načrt v 3D idejni skici, ki je dejanska pomanjšana podoba kamina na objektu.

Zunanja obzidava kamina je lahko iz pečnic,ali pa se zaključuje z ometom. Pečnice so plod naših pridnih rok, stkane z dolgoletno tradicijo in ljubeznijo do gline. Glina je naš naravni in osnovni material in se lahko uporablja tudi v zdravilne namene.

Ko združimo Vaše želje, zahteve in značilnosti vašega prostora, z našimi dolgoletnimi izkušnjami, postanejo naše peči srce Vašega doma ki vanj prinesejo veselje in toplino.

Kamini ogrevani na centralno kurjavo niso pustili še nobenega ravnodušenega. Imejte tudi Vi vašo toplino v prostoru in srcu!

Slovenska izdelava

150 letna tradicija

Slovenske surovine

Estetika in eleganca

Visok izkoristek gretja

Toplina v domu in srcu

Pošlji povpraševanje